onsdag den 2. januar 2013

Wonderbook: Book of spells - give away

Mine drenge er vilde med Harry Potter, så da jeg fik chancen for at teste det nye Playstation 3 spil "Wonderbook: Book of spells", greb jeg den straks. Spillet kræver man har en PS3-konsol og et Eye-kamera og move stav, men så er man også klar til at kaste sig ud i trylleformularer og besværgelser.

Mine drenge er vilde med spillet, ikke mindst fordi de med det lille eye-kamera selv bliver en del af spillet, og pludselig toner frem på skærmen, når de sidder foran kameraet med den blå bog foran sig. Undervejs kommer du igennem fem sjove kapitler, hvor du lærer de nye trylleformularer og prøver dem af på nye udfordringer undervejs. Du opdager de sjove historier bag besværgelserne, gemmer dig for mystiske væsener og allervigtigst, du bruger den magi, som du har lært, i praksis, når du rejser gennem bogens sider. Mine drenge er især vilde med at lære de forskellige trylleformularer, og vi har sammen råbt højt i kor "Wingardium Leviosa" for at få frøen til at flyve.

Vi har brugt mange timer i dette fantastiske univers her i juleferien, og jeg har heldigvis fået muligheden for at udlodde et eksemplar til en af jer søde læsere. Det eneste I skal gøre er at skrive en kommentar inden d. 6. januar 2013.

Det giver desværre ikke ekstra chancer, hvis du tilmelder dig som fast læser, men derfor må du alligevel meget gerne.
Se mere her:
http://www.jkrowling.com/en_GB/#/timeline/wonderbook-book-of-spells/

Dette er et sponsoreret indlæg, og jeg har selv modtaget et spil.

27 kommentarer:

 1. Jeg ville så gerne have det - Jeg tror på at vi kunne bruge mange timer herhjemme på at spille det :0)

  SvarSlet
 2. Uha det vil drengene nyde - jeg er med

  SvarSlet
 3. Det er lige noget for min store dreng på 11 år - Han trænger også til lidt opmuntring. Han har været syg siden torsdag, så jeg tog ham til lægen i dag og det er sikkert en lungebetændelse. Jeg tænkte at han måtte være meget syg, når han havde 2 UÅBNEDE lego-æsker fra jul liggende på sit værelse!

  Godt nytår herfra :)

  m_hoej20(at)yahoo.dk

  SvarSlet
 4. Det tror jeg min dreng vil elske at prøve...
  Kh Eline

  SvarSlet
 5. med :)

  Kig også gerne forbi min give away hvor du kan vinde et Danefæ sengesæt:

  http://krea-kaos.blogspot.dk/2012/12/give-away-6.html

  SvarSlet
 6. Uh - et ønske fra jul der ikke blev opfyldt! Min søn ville straks kåre mig som årets mor hvis jeg vandt det til ham!

  SvarSlet
 7. Uha det vil jeg gerne være den heldige ejer af :-)

  SvarSlet
 8. Deltager :-)

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg vil meget gerne deltage!!

  Kirsti_mt@hotmail.dk
  Kig forbi min giveaway og del gerne din egen giveaway i facebook gruppen
  danske giveaways her

  SvarSlet
 10. vil meget gerne deltage

  jytte777@sol.dk

  SvarSlet
 11. Fantastisk beskrivelse. Jeg bliver jo helt misundelig - elsker de magiske universer. Der er noget mere hygge, sjov og leg end i vores stressede hverdag. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at opleve sammen med min datter, som jeg endnu ikke synes er helt stor nok til de barske beskrivelser som fx Harry Potter bøgerne også rummer.

  Trinsling@forum.dk

  SvarSlet
 12. Uha sikke en dejlig gave, jeg er også med :)
  kreatrolden@gmail.com

  ps. kig gerne forbi ;)

  SvarSlet
 13. Det vil vi meget gerne prøve hjemme hos os, men har ikke lige finanserne til at købe det i øjeblikket - kaster et lod i puljen og håber på at heldet måske er med mig :)

  SvarSlet
 14. Jeg ville blive mega glad, hvis jeg vandt den til min søde lillebror:-)

  SvarSlet
 15. Uha, jeg vil meget gerne være med - hvis mine tre drenge ikke vil spille det, så skal jeg nok selv.. :)

  SvarSlet
 16. Jeg vil meget gerne deltage. :)

  tenna_schaltz@yahoo.dk

  SvarSlet
 17. hello!
  I want to play with you...please enter my name....
  I am old follower
  lapappilon@blogspot.com
  lapappilon@gmail.com

  hugs
  Eva from Serbia

  SvarSlet
 18. Uh, det kunne jeg bruge mange gode og sjove timer på. :D

  Min mail: hjernepine@gmail.com

  SvarSlet
 19. Hej, jeg vil rigtig gerne være med det lyder spændende
  sanne@warborg.dk

  SvarSlet
 20. Den vil knægten rigtig gerne vinde :)

  SvarSlet
 21. Also I would like sign up for this super candy.
  I'm a follower.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 22. Både jeg og mine mindre søskende er vilde med Harry Potter, så vil jeg bestemt ikke misse chancen for at vinde denne til vores PS3! *krydser fingre*

  xoxo Sam Conradsen
  samconradsen@live.dk

  SvarSlet
 23. Jeg kan vidst lige nå det! :D

  SvarSlet
 24. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...