torsdag den 24. januar 2013

Kählerisme... det ord må have en plads i den nudanske ordbog

Der er vist ingen tvivl om jeg er meget fascineret af Kählers mange fine kollektioner. Jeg ved jeg ikke er ene om min fascination, så derfor viser jeg lige et par billeder af nogen af mine smukke lysestager, skåle, ur og vaser fra Kähler, og hvordan jeg mixer med andre mærker. 

Ved min læse hyggekrog har jeg sat en lille solgul Omaggio vase og en Illumina lysestage sammen med en fin urtepotte fra Anne Black og et af de populære slikfade fra Liebe.
Min reol i stuen har for tiden overvægt af Kähler, da der både står de smukke Urbania lyshuse, en lille orange Omaggio vase og tre Omaggio lysestager sammen med en stor skål fra Anne Black med røde polkaprikker. Jeg ønsker mig de fine Funghi svampe fra Applicata til at bløde det hele lidt op.
På kogeøen i køkken/alrummet står en stor og en lille Omaggio skål.
På min skænk i alrummet, som vi har fået af min svigermor og svigerfar, står fire Avvento træer. Det er vel egentlig julepynt, men jeg har ikke pakket dem ned endnu. De er så smukke, så de får lov at stå resten af januar.
På spisebordet står en af de små Sirio stjerneskåle. De har været i restordre i lang tid, men nu får min søster dem snart hos byogmy, og så skal jeg altså lige have en mere, da de fåes i to størrelser.
Mit Ora ur er jeg bare SÅ glad for. Det er enkelt og stilrent, og jeg tror aldrig jeg bliver træt af det.

5 kommentarer:

  1. Kählerisme! -Den er jeg med på ;-)
    Det ur har jeg godt nok sukket længe efter. Aaalt for længe hvis du spørger mig :-) Og hold op du er ved at have mange lækre Kähler sager! -Smukt ser det ud.
    Hilsen Frk. Hansen

    SvarSlet
  2. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...